Arsinol


ARSINOL TRÆIMPRÆGNERING

TIL UBEHANDLET TRÆ - MOD RÅD OG SVAMP

Arsinol træimprægnering anvendes til udendørs ubehandlet træværk - både nyt og gammelt. Imprægneringen trænger i dybden og skal anvendes som den grundlæggende behandling mod trænedbrydende svamp og blåsplint. Råt/ubehandlet træværk skal have imprægnering inden brug af grunder og øvrige Arsinol produkter.

 

ARSINOL TRANSPARENT

GENNEMSIGTIG TRÆBESKYTTELSE TIL GRUNDING ELLER SLUTBEHANDLING

Arsinol Transparent (0170) er en gennemsigtig træbeskyttelse, der kan bruges såvel til grunding som til slutbehandling af træværk, hvor man ønsker at bevare synligheden af træets struktur. 

Produktet kan fåes med farvepigmenter, der fremhæver og bevarer træets originale glød. Pigmenterne danner desuden et nødvendigt og effektivt værn mod solens nedbrydende UV-stråling. Arsinol Transparent indeholder aktive stoffer, som hæmmer angreb af belægninger på overfladen.

 

Arsinol dækkende

Drypper ikke - stor dækkeevne

Arsinol dækkende (0171) er en dækkende træbeskyttelse/maling med en helt særlig geléagtig konsistens. Denne konsistens gør, at malingen ikke drypper under påføring. Den geléagtige konsistens er meget nem at stryge ud på træet, og malingen fordeler sig flot. Arsinol dækkende er tilsat farvepigmenter med stor lysægthed og stor dækkeevne. Arsinol dækkende indeholder linolie og  aktive stoffer, som hæmmer angreb af belægninger på overfladen.

 

Arsinol extra dækkende

Ekstra stor beskyttelse og dækkeevne

Arsinol extra (0175) er en dækkende træbeskyttelse/maling med ekstra højt tørstofindhold. Tørstoffet er dét, som bliver tilbage på træet, når træbeskyttelsen er tør. Traditionelle træbeskyttelser indeholder 30-45% tørstof.
Arsinol extra indeholder 75% tørstof. Man får mere beskyttelse af træværket ved brug af Arsinol extra.
Arsinol extra er fremstillet på basis af solsikkeolie og indeholder aktive stoffer, som hæmmer angreb af belægninger på overfladen.

Arsinol extra dækkende indeholder mindre opløsningsmidler og  mere tørstof end de traditionelle træbeskyttelser.

  

Arsinol Træolie

Arsinol Træolie er en planteolie-baseret pleje- og beskyttelsesolie til dine havemøbler af hårdt træ og til brædderne på terrassen og facaden.

Træsorterne lærk, ceder, teak og mahogni er - sammen med de andre, eksotiske træsorter som nyatoh, merbau og meranti - blevet meget populære.
Hvis man ønsker, at træet skal beholde den oprindelige farve, er det nødvendigt at vedligeholde træet med pigmenteret olie.

Arsinol Træolie trænger ind i træet uden at efterlade et lag på overfladen. Olien indeholder både lysægte pigmenter, som beskytter mod UV-lys fra solen og aktive stoffer, som hæmmer angreb af belægninger på overfladen.

 

FAQ - Spørgsmål og svar

Her kan du klikke dig videre til forskellige spørgsmål og svar.


Klik her: