Hele Danmarks Farve- og Lakfabrik

Esbjerg Farve- og Lakfabrik har udviklet og produceret maling til industrien siden 1937.

Industri

Esbjerg Farve og Lakfabrik har et omfattende program af maling til industriel påføring på emner af metal, træ og beton.


Varer IndustriUdover et nøje udvalgt program af standard produkter til industriel anvendelse på metal og træ, udvikler og producerer vi kunde-specifik maling. Det vil sige at malingen er tilpasset så den:

-kører optimalt på dit maleanlæg, 
-er testet specifikt til dine produkter og den måde de anvendes på,

Du får dermed den bedste samlede pris på overfladebehandlingen, af lige netop dine emner.

Udover produkter til beskyttelse af træ, plast og metal, udvikler og producerer vi også maling og coatings til beton, fiber-beton, træ-beton, stearin, compositter og lignende.

Vores konsulenter besøger dig gerne uforpligtende, med henblik på at få en generel snak om mulighederne, og kortlægge de faciliteter du har til forbehandling, påføring og tørring.

 Hvis du klikker videre på "SØG PRODUKTER" herunder, finder du en oversigt over vores serier af standard-varer, som dækker en bred vifte af anvendelser på metal, træ, beton osv. 

HO DraabenFor at gøre det nemmere at vælge vandbaserede produkter til industriel produktion, er disse mærket med en blå dråbe. 

FarvevifteDe malingssystemer der kan leveres med toneservice fra dag til dag, er markeret med dette symbol.

 

 

Søg efter produkter
Lær mere om vores brands
INDUSTRI

NY MÆRKNING AF MALING

Det nye fælles system til klassificering og mærkning for hele verden – kaldet CLP, har til formål at øge beskyttelsen af menneskers sundhed og sikkerhed samt miljøet med en mærkning, der er internationalt forståelig.

NYE MÆRKNINGSREGLER FOR MALING
NYHED

EFAWOOD H2O 1K

Den nyeste generation af vandbaseret maling til møbelindustrien. Endelig kan syrehærdende maling erstattes med et vandbaseret produkt, uden at arbejdsgange og malerværksted skal laves helt om. Læs mere...

EFAWOOD
Privat

Hvidpigmenteret beskyttelse mod gulning af lofter og paneler

FAXE Panellud er en mild lud, som effektivt beskytter og forsegler træet mod gulning ved at neutralisere garvesyren i træet...Læs mere

Højere til loftet med FAXE Panellud