Arsinol


ARSINOL® TRANSPARENT

TRANSPARENT TRÆBESKYTTELSE TIL vedhæftning og SLUTBEHANDLING

Arsinol® Transparent (0170) er en gennemsigtig træbeskyttelse, der kan bruges  som vedhæftning og  slutbehandling af træværk, hvor man ønsker at bevare synligheden af træets struktur. 

Produktet kan fås med farvepigmenter, der fremhæver og bevarer træets originale glød. Pigmenterne danner desuden et nødvendigt og effektivt værn mod solens nedbrydende UV-stråling. Arsinol® Transparent indeholder aktive stoffer, som hæmmer angreb af belægninger på overfladen.

 

Arsinol® dækkende

Drypfri træbeskyttelse med god dækkeevne

Arsinol® Dækkende (0171) er en dækkende træbeskyttelse/maling med en helt særlig geléagtig konsistens. Denne konsistens gør, at malingen ikke drypper under påføring. Den geléagtige konsistens er meget nem at stryge ud på træet, og malingen fordeler sig flot. Arsinol® Dækkende er tilsat farvepigmenter med stor lysægthed og stor dækkeevne. Arsinol® Dækkende indeholder linolie og  aktive stoffer, som hæmmer angreb af belægninger på overfladen.

 

Arsinol® extra dækkende

Ekstra stor beskyttelse og dækkeevne

Arsinol® Extra Dækkende (0175) er en dækkende træbeskyttelse/maling med ekstra højt tørstofindhold. Tørstoffet er dét, som bliver tilbage på træet, når træbeskyttelsen er tør. Traditionelle træbeskyttelser indeholder 30-45% tørstof.
Arsinol® Extra Dækkende indeholder 75% tørstof. Man får mere beskyttelse af træværket ved brug af Arsinol® Extra Dækkende.
Arsinol® Extra Dækkende er fremstillet på basis af solsikkeolie og indeholder aktive stoffer, som hæmmer angreb af belægninger på overfladen.

Arsinol® Extra Dækkende indeholder mindre opløsningsmidler og  mere tørstof end de traditionelle træbeskyttelser.

  

Arsinol® Træolie

Pleje og beskyttelse af havemøbler, terrasser og facade

Arsinol® Træolie er en planteolie-baseret pleje- og beskyttelsesolie til dine havemøbler af hårdt træ og til brædderne på terrassen og facaden.

Træsorterne lærk, ceder, teak og mahogni er - sammen med de andre, eksotiske træsorter som nyatoh, merbau og meranti - blevet meget populære.
Hvis man ønsker, at træet skal beholde den oprindelige farve, er det nødvendigt at vedligeholde træet med pigmenteret olie.

Arsinol® Træolie trænger ind i træet uden at efterlade et lag på overfladen. Olien indeholder både lysægte pigmenter, som beskytter mod UV-lys fra solen og aktive stoffer, som hæmmer angreb af belægninger på overfladen.

 

FAQ - Spørgsmål og svar

Her kan du klikke dig videre til forskellige spørgsmål og svar.


Klik her: